E-bog: Frysning af grøntsager
Få succes med at fryse grøntsager
Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet.
Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme alle de herlige grøntsager fra havens overskud, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.
Her i bogen lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af dine grøntsager, så de bliver superlækre.
Få rabat på alle tre bøger i serien her >
Frysning af grøntsager – Klargøring, pakning, frysning og optøning samt masser af tips til at gøre det nemt.
Indholdsfortegnelse:
- Alle bør have en fryser
- Sund og miljørigtig opbevaring
- De fire fryseprincipper
- Sådan fryser du grøntsager
- Sådan blancherer du grøntsager
- Blancheringstider (oversigt)
- Pak i små portioner
- Vigtigt ved optøning
- Otte undtagelser
- Tips og tricks til frossent grønt
Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.
E-bogen er på 19 sider.
FÅ 15% RABAT PÅ E-BOGEN
Er du medlem af Klub Dyrkhaven, så sparer du 15% på samtlige af Dyrkhaven.dks e-bøger.
Sammen med de ugentlige tips til, hvad du kan gøre i din have lige netop nu, får du tilsendt en rabatkode, der giver dig 15% medlemsrabat.
Bliv medlem af Klub Dyrkhaven og FÅ DIN RABAT HER >>
Et medlemskab koster kun 39 kr./md., og du får så meget mere ud af det end bare de 15% rabat.