Såbrikker – Jiffy pots – til minidrivhus

Såbrikker - jiffy pots - er den nemmeste måde at så på. Kan plantes direkte ud i jorden - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 25%
Minidrivhus og jiffy pots giver dine frø en optimale start - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 25%
Såbrikker - Jiffy pots - er meget praktiske. Læg de tørre brikker i vand og vupti har du kort efter en smart stor såpotte, som du kan så dine frø i - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 25%
Såbrikker - Jiffy pots - kan plantes direkte ud i jorden i bedet eller krukken, når planten har vokset sig stor nok. På den måde forstyrrer du ikke plantens rødder - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 25%

Pakke med 28 såbrikker – Jiffy pots.

Pakke med 28 såbrikker – jiffy pots – der netop passer til minidrivhuset, så du kan give dine frø og spirer de bedste vækstbetingelser i vindueskarmen.

Samtidig er det supernemt at så i de smarte såbrikker – Jiffy pots. De består af sammenpresset jord, som vokser til små potter, når de lægges i vand. Efter et par minutter har de suget vandet til sig og er klar til at blive sået i. Ikke noget med jord og vand og mudder over det hele.

 

42 kr.

Sådan gør du:

Placer såbrikkerne i en bakken eller minidrivhuset og hæld forsigtigt vand i bunden af drivhuset. Når såbrikkerne er vokset til fuld størrelse (4,1 x 4,2 cm), kan du så i dem.

Drivhuset kan nemt stå i en vindueskarm. Her vil solen og den ekstra varme i drivhuset sørge for, at frøene spirer hurtigere. Når de skal vandes, hælder du bare lidt vand i bunden drivhuset. Så suger såbrikkerne selv vandet op til spirernes rødder. På den måde undgår du også at skade de sarte spirer, som hvis du vander dem med en vandstråle ovenfra.

Når spirernes rødder begynder at vokse ud af såbrikkerne, kan de plantes direkte ud i haven eller over i større potter, hvis det endnu er for koldt til at plante dem udenfor.