Smarte ting til en nem have

Tag den nemme vej til en spiselig og frodig have med de smarte startpakker .- Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Det er superpopulært at lave sine egne frø!

Her i efteråret er det mest populære produkt i webshoppen de tomme frøposer. Der er åbenbart rigtig mange, som har forelsket sig i nogle af sommerens blomster, smagt nogle fantastiske tomater, dyrket nogle ekstrasøde ærter eller noget helt fjerde, som de gerne vil kunne nyde igen til næste år, og som de derfor har valgt selv at tage frø af.

Det er dejlig nemt. Du skal bare huske at opbevare frøene rigtigt, så de ikke rådner. Det gør du i frøposer, som lader frøene ånde. Og så lægger du frøposerne et mørkt, køligt og tørt sted hen over vinteren. Til foråret kan du så pakke dine egne, gode kvalitetsfrø ud og starte endnu en omgang af yndlingsblomsterne eller -grøntsagerne.

Tænker du, at det virker lidt uoverskueligt med at tage egne frø og alt det andet, vi kan gøre i haven, så tag et kig på Klub Dyrkhaven. Det er en online haveklub, hvor du kan få en hjælpende hånd og trin-for-trin lære, hvordan du dyrker en spændende, spiselig og ikke mindst nem have.

Få hjælp til at dyrke en nem have her i webshoppen.

Praktisk potter

Så dine frø eller omplant spirerne i de genbrugsegnede potter

Se de potter her

Årets sællert!

Praktisk havetusch der holder til vanding, sol og regn!

Se den smarte tusch

Andre så-ting

Nyttige og tidssparende så-ting, der giver de bedste resultater!

Se alle de smarte så-ting