Artikler for medlemmer af Klub Dyrkhaven

Artikler kun for medlemmer ligger som en del af bloggen. Tryk på “Bloggen” oppe i menuen, så kommer både blogposter, der kan læses af alle, og medlemsartikler, der kun kan læses af medlemmer af Klub Dyrkhaven, frem.

Medlemsartikler kendes på, at de er markeret med en rosa roset, hvor der står “Klub Dyrkhaven” (1). De artikler kan du kun læse, når du har logget dig ind på siden.

Princippet med den nemmeste måde gælder også for de artikler, der kun er for jer medlemmer. Og den nemmeste måde at finde samtlige medlemsartikler på er at trykke på kategorien “Medlemsartikler” (2). Så kommer de frem i en lang række.

Men lettere er det for eksempel at søge på ordet æbler i søgefeltet (3), hvis du vil finde noget om, hvorfor dine æbler pludselig bliver brune og rådner – eller hvad du nu gerne vil vide noget om.Medlemsartikler er kun for dig, der er medlem af Klub Dyrkhaven

Er der noget, du savner en medlemsartikel om, så tøv ikke med at sende mig en mail på info@dyrkhaven.dk.

Klubben er til for dig som medlem, og jeg vil allerhelst skrive medlemsartikler, som du har brug for. Så skriv endelig, hvis du savner noget eller har en god idé til et emne til en ny medlemsartikel.