Smarte ting til en nem have

Tag den nemme vej til en spiselig og frodig have med de smarte startpakker .- Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Hurra – det er forår!

Vi skal ud og have jord under neglene, og ikke mindst putte frø i jorden, og se dem blive til små mirakler af planter. Men ét er frø, som du kan købe så mange steder, noget andet er udstyret!

For at blive til en stor, stærk plante der trives i din have, skal frøet først sås i noget jord og stå et sted med tilstrækkeligt sol og varme for at spire. Når spiren er vokset til en lille plante, skal den plantes over i en større potte for at få nok plads at gro på. Måske endda plantes om én gang til, inden den plantes udenfor.

Undervejs skal du holde styr på, hvad du har sået hvor, og ude i haven er det også meget rart at have skilte ved de forskellige planter. Skilte hvor teksten holder til både stegende (blegende) sol og våd regn i vores danske sommer. Om efteråret kan du høste dine egen frø til næste års køkkenhave. Du skal bare huske at opbevare dem rigtigt, så de ikke rådner.

Det kan lyde bøvlet. Det er det ikke. Løsningerne er her!

Tænker du, at det hele er lige overvældende nok, så tag et kig på Klub Dyrkhaven. Det er en online haveklub, hvor usikre haveglade kan få en hjælpende hånd og trin-for-trin lære, hvordan man dyrker en spændende, spiselig og ikke mindst nem have.

Få hjælp til at dyrke en nem have her i webshoppen.

Praktisk potter

Så dine frø eller omplant spirerne i de genbrugsegnede potter

Se de potter her

Årets sællert!

Praktisk havetusch der holder til vanding, sol og regn!

Se den smarte tusch

Andre så-ting

Nyttige og tidssparende så-ting, der giver de bedste resultater!

Se alle de smarte så-ting