Smarte ting til en nem have

Tag den nemme vej til en spiselig og frodig have med de smarte startpakker .- Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Hurra – det er forår!

OBS! I disse coronatider sendes alle pakker naturligvis hjem til dig selv, så du ikke skal hente dem i pakkeshoppen. Det koster ikke ekstra. Mindre varer i breve sendes som normalt med PostNord til din postkasse.

Det er forår, men stadig for koldt til at så ude. Men der er ikke noget i vejen for at begynde at så indenfor – forspire – og dermed få planter, som er større, når de kommer ud i haven, og derfor tidligere giver blomster eller modne grøntsager.

Forspirede planter er også mere robuste overfor angreb af sultne snegle og andre skadedyr, og de kan også bruges til alle de planter, som er fra varmere steder i verden, og ikke ville kunne nå at blive til ret meget i vores korte danske sommer – hvis de ikke blev forspiret.

Men for forspire store, stærke planter, der trives i din have, skal frøene først sås i noget jord og stå et sted med tilstrækkeligt sol og varme for at spire. Når spirerne er vokset til små planter, skal de plantes over i en større potte for at få nok plads at gro på. Måske endda plantes om én gang til, inden de plantes udenfor.

Undervejs skal du holde styr på, hvad du har sået hvor, og ude i haven er det også meget rart at have skilte ved de forskellige planter. Skilte hvor teksten holder til både stegende (blegende) sol og våd regn i vores danske sommer. Om efteråret kan du høste dine egen frø til næste års køkkenhave. Du skal bare huske at opbevare dem rigtigt, så de ikke rådner.

Det kan lyde bøvlet. Det er det ikke. Løsningerne er her!

Få hjælp til at dyrke en nem have her i webshoppen.

Praktisk potter

Så dine frø eller omplant spirerne i de genbrugsegnede potter

Se de potter her

Årets sællert!

Praktisk havetusch der holder til vanding, sol og regn!

Se den smarte tusch

Andre så-ting

Nyttige og tidssparende så-ting, der giver de bedste resultater!

Se alle de smarte så-ting