Smarte ting til en nem have

Tag den nemme vej til en spiselig og frodig have med de smarte startpakker .- Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Begynd at planlægge sommerens have!

Det er stadig vinter, og selvom der er begyndt at komme en smule blomster op ude i haven som tegn på, at der er liv, og det nok skal blive forår, så er der ikke meget, vi kan gøre derude i haven.

Til gengæld er det oplagt at bruge den stille vintertid på at planlægge sommerens have. Hvad er der af større projekt, hvad skal sås af planter og ikke mindst, hvornår skal det sås?

En del grøntsager og sommerblomster skal startes op indenfor, hvor de sås og forspirer i bakker og potter, så de får en god størrelse, inden det bliver varmt nok til at plante dem udenfor, og så de kan nå at modne klar til høst og blomsterhav i vores korte danske sommer.

Her i webshoppen kan du finde masser af gode sager, der gør det nemt at komme i gang med at forspire dine frø til sommerens grøntsager, krydderurter og blomster. Jiffy pots er noget af det nemmeste at så i, og de kan fint stå i et minidrivhus i vindueskarmen. Husk også skilte, så du ikke får rod i de små spirer, der kan ligne hinanden, og en god tusch, så teksten bliver stående på skiltet også ude i havens vind og vejr. Måske en vandingsprop også vil være en god idé, så de små sarte spirer kan få det livsnødvendige vand på en blid måde.

Tænker du, at det virker lidt uoverskueligt med at forspire og alt det andet, vi kan gøre omkring haven i foråret og sommeren, så tag et kig på Klub Dyrkhaven. Det er en online haveklub, hvor du kan få en hjælpende hånd og trin-for-trin lære, hvordan du dyrker en spændende, spiselig og ikke mindst nem have.

Få hjælp til at dyrke en nem have her i webshoppen.

Praktisk potter

Så dine frø eller omplant spirerne i de genbrugsegnede potter

Se de potter her

Årets sællert!

Praktisk havetusch der holder til vanding, sol og regn!

Se den smarte tusch

Andre så-ting

Nyttige og tidssparende så-ting, der giver de bedste resultater!

Se alle de smarte så-ting