Få grønne fingre med Klub Dyrkhaven

Få en hjælpende hånd til en nem og skøn have

Er du træt af at:

 • føle dig frustreret, fordi din have ikke er, som du drømmer om?
 • føle dig usikker på, hvordan du skal så, plante og alle de andre haveting?
 • smide tid og penge ud på frø og planter, der slet ikke ser ud som forventet?
 • gøre ting om, føle dig opgivende og have dårlig samvittighed over haven?

Ville det føles bedre, hvis du:

 • fik en have, der er nem, frodig og fantastisk - ja, dit helt eget frirum!
 • fik erstattet tvivl og dårlig samvittighed med selvtillid og en smuk have?
 • fik mere tid, fordi andre husker for dig, hvornår du skal gøre hvad i din have?
 • fik den ro og rare følelse, man får ved at gå ud i sin helt egen drømmehave?

Klub Dyrkhaven er en online haveklub for:

Dig der vil have en grøn og smuk have, hvor både dyr, børn og voksne elsker at slappe af, være aktive og hygge sammen.
Dig der har andet at bruge din fritid på end at huske, hvornår du skal gøre hvad i haven og finde ud af, hvordan du gør det.
Dig der vil have konkrete tips og smutveje til at dyrke flotte og sunde grøntsager, bær, frugter og blomster i din skønne have.

Hvem står bag?

Havenørden bag Klub Dyrkhaven er Nisse.

Jeg er uddannet agronom (plantedyrkning) fra KU Life, webredaktør af Danmarks største havehjemmeside og har haft fingrene i den sydfynske muld, siden jeg kunne gå.

Nu deler jeg her i Klub Dyrkhaven ud af min egen viden og andre haveeksperters erfaringer om, hvordan du på en nem måde får en skøn have, hvor både planter og mennesker trives. Haven kan være et fantastisk frirum, der giver gode oplevelser og ro i hovedet i et travlt liv. Jeg kan vise dig hvordan.

Det siger de andre...

Vi har så meget andet at se til, at vi ikke har energien eller tiden til selv at sætte os ind i alt det med, hvordan de forskellige blomster og grøntsager i haven skal passes. Derfor er det også virkelig rart at få at vide, at nu skal vi gøde jordbærrene eller klippe hækken. Det er fedt, at der er nogen, der gider fortælle os det på en simpel måde, så vi nemt kan gøre det. Henrik Andersen - Vanløse
Er du klar til at blive en succesfuld havedyrker, der med ro i sindet og sikker hånd har styr på sin have?

for KUN 39 kr./md.

Så kom med i Klub Dyrkhaven!

Ja tak, jeg vil være med

Du kommer til at...

Opleve glæden ved at dyrke og servere giftfrie og sunde grøntsager, frugter og bær og plukke masser af egne blomster

Skabe en have der ikke gror dig over hovedet, fordi du lærer, hvordan du gør de rigtige ting på det smarteste tidspunkt

Dyrke en have som er spiselig, børnevenlig, afstressende, naturlig, duftende, blomstrende eller lige hvad du ønsker

Undgå spild af penge ved fejlkøb af dyre frø eller planter, som ikke vil trives og ender med at blive smidt ud

Begrænse sygdomme og skadedyr, der ødelægger de planter, du selv og familien skulle have glæde af

Nyde stoltheden over, at du som medlem gør noget godt for vores jord, sundhed og klima både i din have og ude i verden

Det siger de andre...

Jeg købte et medlemskab, fordi jeg ser det som et kursus i at dyrke have. Jeg er kun lige startet, men har allerede lært meget. Det skal nok blive godt 🙂 Camilla F. Pedersen - Gentofte

når du er medlem, får du med det samme adgang til:

 • Den ugentlige HUSKESERVICE, hvor du får at vide, hvad der er det vigtigste at gøre i haven lige nu - og hvordan du gør det
 • INSPIRATION til hvordan du skaber dig en have, der er nem at passe, smuk at se på og en oplevelse at være i
 • Månedlig PLANTEOVERSIGT så du ved, hvad du kan så, plante og høste i din have lige netop nu
 • Artikler om grundlæggende HAVEEMNER, så du trin-for-trin lærer, hvordan du gør de forskellige ting i haven
 • Masser af TIPS OG TRICKS og smarte smutveje til en nem og flot have.
 • RABAT på nogle af Dyrkhaven.dks mest populære varer. Det kan godt betale sig...

Få en hjælpende hånd til en flot og nem have!

giv mig adgang nu Billigere end en café latte

Det siger de andre medlemmer

Tusind tak for din kundeomsorg. Dig vil jeg anbefale i syd og i nord. Ruth A. - Silkeborg

Vidste du at...?

 • Dig, der dyrker have LEVER 16-27 % LÆNGERE end dem, der dyrker sofa? Det fremgår af en undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse.
 • Dig, der dyrker have er MINDRE STRESSET? Forskning viser, at bare en halv times havearbejde målbart sænker stresshormonet kortisol i din krop.

4 argumenter for at gå i gang nu

 1. Fordi du kan få en “ny” have, der er både flot, hyggelig og fuld af sunde, hjemmedyrkede ting i løbet af en enkelt havesæson
 2. Fordi du vil spare tid og penge ved at blive husket på, hvornår du skal gøre hvad i din have, og få at vide hvordan du gør det nemmest
 3. Fordi du vil slippe for dårlig samvittighed og usikkerhed, når du skridt for skridt lærer det, du skal gøre for, at din have bliver, som du ønsker
 4. Fordi du vil blive mere tilfreds og lykkelig, når du har lært at dyrke en nem og flot haven. En viden du vil kunne få glæde af resten af dit liv.

Du kan være i gang om 5 minutter!

Ja tak, giv mig adgang nu

som medlem gør du en forskel

Du er med til at gøre kloden grønnere og sundere - både i din egen have og ved at redde skov

Din egen have og dem, der er i den, bliver både grønnere og sundere, når du dyrker uden sprøjtegift. Det er hverken besværligt eller frelst. Faktisk er det nemmere, fordi en have, der er giftfri, er i bedre balance.

Når du er medlem af Klub Dyrkhaven går 5 % af din betaling til Verdens Skove, som redder naturskov i Danmark og regnskov i troperne. Skove er de mest levende steder på vores jord. I et enkelt træ i troperne kan leve mange hundrede forskellige dyr og planter, som du er med til at redde.

Dit bidrag er samtidig med til at hjælpe klimaet. Skove er med til at bremse klimaforandringerne, og dit medlemskab er med til at sørge for, at der bliver plantet nye træer og skove.

Det siger de andre medlemmer

Som nybagt haveejer stod jeg temmelig meget på bar bund i min lille, men meget uoverskuelige have. Gennem Dyrkhaven.dk fik jeg rigtig gode idéer til, hvad jeg kunne gøre. I dag har jeg en have, hvor jeg nærmest bare skal slå græsset og hente grøntsager til aftensmaden. Trine Toft - Svendborg

Vidste du at...?

 • Dig, der dyrker have er SUNDERE OG SLANKERE end gennemsnittet? Havedyrkere spiser både mere grønt og forbrænder 330 kalorier på en times havearbejde.
 • Dig, der dyrker have kan SPARE OVER 1000 KR. på supermarkedsgrønt for hver 50 kr. du investerer i grøntsagsfrø? Endda op til 2500 kr., hvis du dyrker de dyre ting som hvidløg, jordskokker, salater, bær, friske krydderurter osv.

Tag dit første skridt mod at blive en glad haveejer

Ja tak, jeg vil være med
Sammen gør vi det nemt!

de mest almindelige spørgsmål - og svarene

?
Jeg har absolut ikke grønne fingre, kan jeg virkelig lære det?

SVAR: At dyrke have er ikke noget, der kræver et særligt talent. Det er et håndværk, og alle kan lære det. I Klub Dyrkhaven lærer du de vigtigste ting om havedyrkning trin for trin med fotos og i et sprog, der er nede på jorden. De grønne fingre gror frem helt af sig selv, når du begynder at prøve tingene af ude i din have.

?
Jeg har haft have nogle år og synes, den tager meget tid. Hvordan kan Klub Dyrkhaven hjælpe mig til at holde haven på kortere tid?

SVAR: Du kan ikke få en fantastisk have uden at bruge tid på den, men Klub Dyrkhaven kan hjælpe dig med at gøre nogle af tingene på en nemmere måde og dermed spare tid. Udover tidsbesparende havetips, holder Klub Dyrkhaven også øje med vejret for dig og fortæller, hvornår det er tid til at gøre de forskellige ting, så du gør dem på det bedste tidspunkt og ikke skal bøvle med at gøre dem om, fordi der pludselig kom frost, tørke e.l.

?
Hvor lang tid skal jeg bruge på det?

SVAR: Du skal bruge den tid, du har lyst til. Nogle medlemmer vil primært have adgang til nem hjælp og vælger at bruge klubben som et leksikon og slår f.eks. op i artiklen om tidspunkter for såning og plantning, når de er usikre på, hvor tidligt man kan så ærter. Andre nærstuderer alle artikler fra start til slut og prøver det af i haven for hurtigst muligt at blive en garvet havedyrker.

?
Hvordan bliver jeg medlem sådan rent praktisk?

SVAR: Du bliver medlem ved at trykke på en af de gule knapper her på siden, der fører dig til webshoppen. Læg produktet "Medlemskab af Klub Dyrkhaven" i kurven, vælg check ud, skriv dine oplysninger ind på den side, der kommer frem og betal. Så får du adgang til det hele.

?
Hvor lang tid binder jeg mig for?

SVAR: Dit medlemskab løber for en måned ad gangen. Det fornyes automatisk, indtil du melder dig ud. Du kan til hver en tid stoppe dit medlemskab ved at sende en mail med besked om, at du ønsker at melde dig ud til info@dyrkhaven.dk.

?
Hvad hvis jeg ikke er tilfreds?

SVAR: Du har tilfredshedsgaranti i 30 dage, hvor du kan få dine penge tilbage. Jeg vil ikke have utilfredse medlemmer, så oplever du i løbet af de første 30 dage, at Klub Dyrkhaven ikke er noget for dig, melder du dig ud ved at sende en mail til info@dyrkhaven.dk. Derefter stoppes dit medlemskab, og du får dine penge retur.

?
Må jeg dele medlemskabet med min veninde, som også har en have?

SVAR: Et medlemskab er kun for lige netop dig. Vil andre være med, er de hjertelig velkomne, men de må selv blive medlemmer. Du må derfor heller ikke bruge de forskellige tips og funktioner mv. til andet end dit eget private brug.

de sidste 3 spørgsmål til dig

 1. Er du klar til at dyrke din have på en nemmere måde?
 2. Er du åben for at blive inspireret af nye idéer, tips og smutveje?
 3. Er du parat til at blive en veltilfreds havedyrker, der har styr på sin have?
Ja tak, meld mig ind nu
Kun 39 kr./md. - og meget mere værd...