Red regnskoven

Red regnskov når du handler hos Dyrkhaven.dk - Dyrkhaven.dk gør det nemmere at dyrke din have

Du kan ikke redde hele verden, men sammen kan vi godt gøre en forskel for at skabe en bedre og grønnere verden. Både ved at skabe liv og dyrke vores egne haver, og ved at donere til dem, der kan gøre noget på et større plan.

Er du medlem af Klub Dyrkhaven, vil 5% af dit medlemskab gå til organisationen Verdens Skove, der redder naturskov i Danmark og truet regnskov i troperne. Hver måned vil dit bidrag være med til at bevare skov med dets fantastiske og vigtige liv af planter og dyr.

Indtil nu har vi sammen reddet mere end 10.000 m2 regnskov.

På siden her kan du følge med i, hvor meget regnskov vi sammen har reddet, og når vi runder store tal, fejrer vi det med at skrive det i nyhedsbrevet og på Facebook, så forhåbentligt endnu flere får øjnene op for, at vi sammen kan gøre en forskel.

Vidste du for eksempel, at rydning af regnskov giver mere CO2-udledning end samtlige af verdens biler og flyvemaskiner tilsammen? Udover at være hjem for rigtig mange af klodens dyr og planter, er regnskoven nemlig også et kæmpe CO2-lager, og det skulle det gerne blive ved med at være.

Dit bidrag gør også en forskel for at modvirke de klimaforandringer, der opleves over hele kloden. Skovene er med til at bremse klimaforandringerne, og selvom der er langt fra regnskovene til Danmark, så har de en positiv og langtrækkende effekt, der kan være med til at stabilisere de voldsommere vejrforhold, vi selv har oplevet herhjemme med kraftige skybrud, voldsomme storme, varme vintre, langvarig og ekstrem tørke m.m.

Du redder dyr og planter i regnskoven, når du handler hos Dyrkhaven.dk - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din haveDyrkhaven.dk handler om den levende natur og planter, og derfor har vi valgt at støtte bevarelsen af truet natur og planter i skovene. Det er der brug for, for på bare et enkelt år forsvinder der regnskov i en størrelse, der svarer til tre gange Danmarks areal.

Regnskoven er det mest levende sted på vores jord. På bare en enkelt kvadratkilometer, kan man i nogle regnskove finde flere forskellige slags træer end i hele Europa og USA tilsammen. I et enkelt træ kan leve mange hundrede forskellige dyr og planter – som du ved dit medlemskab af Klub Dyrkhaven er med til at beskytte.

Få grønne fingre med Klub Dyrkhaven. hvor du får en hjælpende hånd og lærer at skabe dig en fantastisk og frodig have - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke have