Sådan bruger du havedagbogen

KOMMER I UGE 17 2021

Hej og velkommen til din helt personlige havedagbog.

Her kan du se, hvordan du kan bruge dagbogen. Der er en video, der viser det hele, og en kort tekst nedenunder, som siger det vigtigste.

XXX VIDEO (coming week 16)

Dagbogen er både tænkt som et nyttigt redskab, hvor du kan skrive ned, hvad du har gjort i din have i dag, eller hvad du har planlagt at gøre i den en dag ude i fremtiden. Hver uge kan du se, hvad du har gjort de foregående år og lære af det, så du hele tiden får mere succes med din have.

Men havedagbogen er ikke bare nyttig, den kan også fungere som en dagbog, hvor du kan skrive om og gemme billeder af det, der er fantastisk i din have lige nu.

Lad os se på, hvordan du kan bruge havedagbogen.

Det første du ser, når du åbner din havedagbog er en kalender. Den står på den måned, vi er i, og du kan hoppe frem og tilbage mellem månederne ved at trykke på pilene til venstre. Til højre kan du vælge at få vist kalenderen for en måned, en uge eller en enkelt dag.

I selve kalenderen er der et blåt felt. Det er dagen i dag.

Når du vil oprette en ny note, går du ned under kalenderen til felterne “Lav en note”. Her skriver du en overskrift, din tekst til noten, vedhæfter eventuelt et billede og vælger hvilken dato, noten skal være på.

Når du trykker på den grå knap “Gem i kalenderen” vises din note som et lille blåt felt oppe i kalenderen.

Når du holder musen hen over noten i kalenderen, kan  du læse den. Klikker du på noten, så får du det vist i et pænere og mere overskueligt design. Hvilket er sådan som du skrev den.

Link: Gå til havedagbogen >>