Tak for din tilmelding!

Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev og få aktuelle havetips - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

E-bog “5 trin til en nemmere have”

Mens du læser det her, er det første trin i e-bogen “5 trin til en nemmere have” allerede på vej til din mail.

I løbet af de kommende 14 dage vil du få tilsendt alle fem trin, der hjælper dig på vej mod en nemmere have. Og ikke bare en nemmere have, men også en have som mere spændende (trin 2), flottere (trin 3) og sparer dig for mange arbejdstimer (trin 4 og trin 5 – ja faktisk alle fem trin).

Nyhedsbrev med aktuelle havetips

Udover e-bogen får du også nyhedsbrevet, der fortæller dig, hvad det er smart at gøre i din have lige nu. Du får tips til, hvordan du sår, formerer planter, tager frø osv. Du får også i hvert nyhedsbrev konkrete råd til, hvad du kan gøre netop nu i din køkkenhave, blomsterbede og andre steder i haven. Nyhedsbrevet udsendes hver anden fredag i de lige uger.

Vil du have mere?

Er det ikke nok? Vil du have flere idéer og tips til din have? Så tag et kig på bloggen med nede-på-jorden tips til at dyrke de sundeste grøntsager, sødeste bær og mest overdådige blomster. Du kan også tjekke webshoppen med såbrikker, minipotter, minidrivhuse og andre gode sager, der gør det nemt at starte din have. Eller overveje et medlemskab af Klub Dyrkhaven, hvor du får ekstra meget hjælp til at skabe dig en skøn, flot og nem have.

Jeg glæder mig til at dele mine bedste havetips, genveje til en nemmere have og gode råd om livet i haven med dig.

Mange havehilsner
Heidi Kirk Nissen
Nisse er kvinden bag Dyrkhaven.dk og det her er et foto af hende - Dyrkhaven.dk gør det nemmere at dyrke din have