Om Dyrkhaven.dk

Om det online haveunivers Dyrkhaven.dk - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Hvor sent kan jeg så de her frø? Hvilke planter blomstrer i lang tid? Hvornår er det bedste tidspunkt at gøde og med hvad? Hvordan slipper jeg af med mos i plænen? Hvornår er det bedst at bekæmpe dræbersnegle, og hvad virker bedst?

Det er bare et par af de utallige spørgsmål om havedyrkning, som jeg har fået gennem årene. Mange af dem kom flere gange, og derfor fik jeg idéen til at lave en haveblog og et gratis nyhedsbrev med aktuelle havetips for dig, der føler dig lidt usikker på, hvordan du griber det at dyrke have an, eller har en travl hverdag og derfor gerne vil blive husket på, hvornår det er tid til at gøre de forskellige ting i haven.

Senere kom der også en lille webshop til, der tilbyder smarte ting, som gør det nemt at komme i gang med at dyrke din have.

Som en spirende plante voksede det langsomt frem, og et nyt skud på stammen blev en online haveklub Klub Dyrkhaven.

Her kan havejere få en hjælpende hånd til skridt for skridt at blive til selvsikre havedyrkere med en flot og nem have. Vil du også have det, kan du læse mere om Klub Dyrkhaven her >

Klub Dyrkhaven er prissat til 39. kr./md., så alle der ønsker at få hjælp til at gro grønne fingre, kan være med, og den er skabt med støtte fra LAG SØM-projektmidler. Læs mere i “Tak til LAG” >>

Der kommer hele tiden nye idéer og med tiden vil Dyrkhaven.dk vokse til et stort online haveunivers. Tilmeld dig det det gratis nyhedsbrev, følg med på bloggen eller Dyrkhaven.dks facebookside, så får du besked, når der kommer nyt.

Indtil da er du velkommen til at kigge rundt på Dyrkhaven.dk og få inspiration til en frodig, fantastisk og nem have.

Lidt praktisk

Dyrkhaven.dk er startet af Nisse (som du kan læse mere om her), som også ejer og driver virksomheden.

Hvis du vil i kontakt, kan du sende en besked her >

Hvorfor vil Dyrkhaven.dk gøre det nemt at dyrke have?

Dyrkhaven.dk har et slogan der hedder ”Gør det nemt at dyrke din have”, men hvad ligger der egentlig bag det?

De fleste af os har en travl hverdag. Det har jeg også. Og lige så højt jeg elsker at pusle med planter, lige så meget elsker jeg at nyde min have fra en liggestol. Derfor laver jeg havearbejde efter devisen om at gøre det smart, effektivt og nemmest muligt.

I 2016 fik jeg en datter og dermed et endnu større behov for at gøre det nemt at dyrke have. Derfor er alt på Dyrkhaven.dk skrevet med ønsket om at gøre det nemt at dyrke en fantastisk have med mindst mulig indsats og størst muligt udbytte.