Om Dyrkhaven.dk

Om det online haveunivers Dyrkhaven.dk - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Hvor sent kan jeg så de her frø? Hvilke planter blomstrer i lang tid? Hvornår er det bedste tidspunkt at gøde og med hvad? Hvordan slipper jeg af med mos i plænen? Hvornår er det bedst at bekæmpe dræbersnegle, og hvad virker bedst?

Det er bare et par af de utallige spørgsmål om havedyrkning, som jeg har fået gennem årene. Mange af dem kom flere gange, og derfor fik jeg idéen til at lave en haveblog og et gratis nyhedsbrev med aktuelle havetips for dig, der føler dig lidt usikker på, hvordan du griber det at dyrke have an, eller har en travl hverdag og derfor gerne vil blive husket på, hvornår det er tid til at gøre de forskellige ting i haven.

Bloggen blev lanceret i 2016 på hjemmesiden www.dyrkhaven.dk sammen med en webshop, der tilbyder smarte ting, som gør det nemt at komme i gang med at dyrke din have.

I 2019 kom den online haveklub Klub Dyrkhaven. Her kan havejere få en hjælpende hånd til skridt for skridt at blive til selvsikre havedyrkere med en flot og nem have. Samtidig kommer man med i et fællesskab af andre haveglade. Det er sjovt, og du kan læse mere om Klub Dyrkhaven her >

Klub Dyrkhaven er skabt med støtte fra LAG SØM-projektmidler. Læs mere i “Tak til LAG” >>

Der kommer hele tiden nye idéer og med tiden vil Dyrkhaven.dk vokse til et stort online haveunivers. Tilmeld dig det det gratis nyhedsbrev, følg med på bloggen eller Dyrkhaven.dks facebookside, så får du besked, når der kommer nyt.

Indtil da er du velkommen til at kigge rundt på Dyrkhaven.dk og få inspiration til en frodig, fantastisk og nem have.

Lidt praktisk

Dyrkhaven.dk er startet i 2016 af Nisse (som du kan læse mere om her), som også ejer og driver virksomheden.

Hvis du vil i kontakt, kan du sende en besked her >

Warning: Array to string conversion in /customers/9/a/a/dyrkhaven.dk/httpd.www/wp-content/themes/dyrkhaven/functions.php on line 201