FAQ om Klub Dyrkhaven

Få svar på de mest stillede spørgsmål i FAQ om Klub Dyrkhaven

Her i FAQ – Frequently Asked Questions – om Klub Dyrkhaven er der samlet nogle af de spørgsmål, som Dyrkhaven.dk får flest af.

Har du spørgsmål, som ikke besvares her, så send dit spørgsmål til info@dyrkhaven.dk eller bruge kontaktformularen.

Hvad får jeg i Klub Dyrkhaven?

Som medlem af Klub Dyrkhaven får du blandt andet:

  • Hver uge besked om, hvad der er det vigtigste, du kan gøre i din have lige nu
  • Ugentlig inspiration til, hvordan du kan gøre din have smukkere, nemmere og mere oplevelsesrig
  • Medlemsartikler der fortæller dig, hvordan du gør tingene nemmest i din have
  • Oversigt med, hvad du kan så, plante og høste i haven lige netop nu
  • En masse tips, tricks og genveje til at få en flot og nem have.

Du kan også læse mere om, hvad du kan få ud af Klub Dyrkhaven her >>

Hvordan får jeg adgang til indholdet i Klub Dyrkhaven?

Når du har bestilt og betalt for dit medlemskab, er du automatisk logget ind.

Samtidig med, at du melder dig ind i Klub Dyrkhaven, laver du en adgangskode. Den skal du bruge sammen med din mailadresse til fremover at få adgang til Klub Dyrkhaven.

Der er en grå log ind boks på en del sider, men kan du ikke finde en, kan du logge ind her >>

Hvis du vil logge ud, så kig efter “Log ud” øverst til højre på skærmen. Det står på linjen mellem “Om Dyrkhaven” og “Din kurv” med det lille indkøbsvognikon.

Pris og betaling af medlemskab

Hvad koster det at være medlem af Klub Dyrkhaven?

Det koster 45 kr. om måneden at være medlem af Klub Dyrkhaven.

Hvordan betaler jeg mit medlemskab?

Du betaler dit medlemskab én gang om måneden. Det foregår automatisk og på samme dato, som du meldte dig ind. Var det for eksempel den 5. maj, så fornys dit medlemskab hver den 5. i hver måned. Du får sendt en kvittering til din mail hver måned.

Hvad kan jeg betale med?

Alle de mest almindelige kreditkort – dankort, visakort, mastercard osv. samt Paypal og Mobilepay.

Jeg har fået nyt kreditkort, hvad gør jeg?

Vi arbejder på en smart løsning, men indtil den er på plads, skriver du en mail til info@dyrkhaven.dk, og så får du en vejledning til, hvad du skal gøre.

Hvordan bliver jeg medlem, melder mig ud eller melder mig ind igen?

Hvordan bliver jeg medlem af Klub Dyrkhaven?

Det gør du ved at melde dig til lige her >>

Hvordan melder jeg mig ud af Klub Dyrkhaven?

Det er ganske nemt. Du skal bare sende en mail til info@dyrkhaven.dk, hvor du fortæller, at du gerne vil melde dig ud.

Det betyder, at dit medlemskab vil blive slettet, du vil miste adgangen til siderne for klubbens medlemmer, du vil ikke modtage mere fra Klub Dyrkhaven, og der vil ikke blive trukket nye betalinger for medlemskabet. Du vil ikke få penge retur for den medlemsperiode, du allerede har betalt for – medmindre det er indenfor de første 30 dage.

Fortryder du dit køb indenfor de første 30 dage, er der 100 % tilfredshedsgaranti, og så får du alle dine penge tilbage. Vi vil dog meget gerne vide, hvorfor du har meldt dig ud, så vi kan lære af det og gøre det bedre, så send gerne et par ord med om det, når du sender din udmeldelsesmail.

Hvis du er tilmeldt nogle af de gratis ting på Dyrkhaven.dk som for eksempel nyhedsbrevet, vil du naturligvis fortsat modtage det.

Kan jeg melde mig ind igen?

Du er altid hjertelig velkommen tilbage i Klub Dyrkhaven. Det kan jo være, du er nødt til at rejse syv måneder til Kenya, eller har en anden god grund til at holde en pause fra Klub Dyrkhaven.

Vil prisen være den samme som før, hvis jeg melder mig ind igen?

Hvis du har meldt dig ud, og så melder dig ind igen, og der er sket en prisstigning i mellemtiden, vil du skulle betale den nye pris.

Spørgsmål om Klub Dyrkhaven

Hvorfor skal jeg være medlem af Klub Dyrkhaven? Hvorfor er det hele ikke gratis?

En stor del af Dyrkhaven.dk er gratis for alle. Der er masser af havetips og inspiration i nyhedsbrevet, bloggen osv. Her må du endelig bruge alt det, du har lyst til – ganske gratis.

Vil du have mere hjælp – for eksempel flere tips og hjælp til selv at lære at dyrke din have nemmest og bedst, mulighed for at få svar på et bestemt problem i din have eller have flere konkrete råd til, hvad det er allervigtigst og smartest at gøre i din haven lige nu, så skal du være medlem af Klub Dyrkhaven.

Heidi Kirk Nissen, der driver Dyrkhaven.dk, er havenørd og elsker at bruge tid på at hjælpe andre med at dyrke deres have, Men der skal også betales husleje og hønsefoder, og ser man Klub Dyrkhaven som en uddannelse i at skabe og dyrke en fantastisk have, så virker prisen pænt rimelig ifølge klubbens medlemmer.

Hvad er det for noget med at redde regnskov?

Dyrkhaven.dk har en mission om at gøre jorden til et grønnere sted. Det kan vi gøre hjemme i vores haver, men også ved at støtte bevarelsen af skov i Danmark og ikke mindst regnskov, som har en enorm betydning for hele vores jordklode.

Regnskove er levested for en masse dyre- og plantearter, som vi kan bruge til gode formål inden for medicinindustrien o.l., og regnskovene er også med til at stabilisere vores klima. Derfor går 5 % af alle betalinger for medlemskaber af Klub Dyrkhaven til foreningen Verdens Skove.

Du kan læse mere om, hvordan vi sammen redder regnskov her >>

Hvem står bag Klub Dyrkhaven?

Nisse er kvinden bag både Dyrkhaven.dk og Klub Dyrkhaven. Du kan læse mere om hende her >>

Må jeg dele Dyrkhaven.dk og Klub Dyrkhavens tekster og fotos?

Er der ophavsret på fotos og tekster?

Alt der er produceret af Dyrkhaven.dk, inkl. Klub Dyrkhaven, er der copyright på. Der er lovmæssige ophavsret på de fotos og tekster, jeg selv har taget og skrevet. Bruger du Dyrkhaven.dks fotos eller tekster uden at få lov først, vil du blive faktureret 2.000 kr. pr. billede samt 5 kr. pr. ord.

Men det er ikke nødvendigvis umuligt at få lov. Hvis du gerne vil bruge noget fra en af teksterne eller et af hjemmesidens fotos, så send en besked til info@dyrkhaven.dk, hvor du skriver, hvad du vil bruge det til, så ser jeg på, om det kan lade sig gøre.

Må jeg citere noget fra Dyrkhaven.dk eller Klub Dyrkhaven?

Du er velkommen til at citere kortere tekststykker, hvis du citerer dem korrekt og tydeligt skriver, at teksten stammer fra Dyrkhaven.dk.

Men derudover er, tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website beskyttet efter lov om ophavsret. Dyrkhaven.dk forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Må jeg videresende ting fra Klub Dyrkhaven til andre?

Nej, du må ikke kopiere, videresende eller give noget af indholdet fra Klub Dyrkhaven væk til andre. Men dine venner er meget velkomne til selv at være medlemmer. Det kan de blive her >>

Du kan læse mere om copyright-reglerne her >>

Jeg har et andet spørgsmål!

Har du andre spørgsmål, som der ikke er svaret på herover, så skriv endelig en besked her eller send en mail til info@dyrkhaven.dk.