Medlemsbetingelser

Rettigheder og betingelser for medlemmer af Klub Dyrkhaven

 Det får du i Klub Dyrkhaven

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke dine have Ugentlig HUSKESERVICE, hvor du hver uge får at vide, hvad der er det vigtigste at gøre i haven lige nu – og hvordan du gør det nemmest

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke dine have Månedlig PLANTEOVERSIGT der viser dig, hvilke planter du kan så, plante og høste i den her måned

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke dine have Ugentlige INSPIRATION til hvordan du skaber dig en have, der er nem at passe, smuk at se på og en oplevelse at være i

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke dine have Mere end 100 medlemsartikler om HAVEEMNER, der trin for trin lærer dig, hvordan du gør alle de nødvendige ting i haven

Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke dine have Masser af TIPS OG TRICKS og smarte smutveje til en nem og flot have.

Betaling af dit medlemskab

Medlemskabet af Klub Dyrkhaven betales forud en gang om måneden og trækkes automatisk, indtil du opsiger abonnementet. Der er ingen bindingsperiode.

Du betaler dit medlemskab én gang om måneden, og det sker helt automatisk. Betalingen sker på den samme dato, som du meldte dig ind. Var det for eksempel den 5. maj, så betaler du den 5. i hver måned. Du får sendt en faktura til din mail efter hver betaling.

Betalingsmidler

Du kan betale dit medlemskab med de mest almindelige kreditkort som Dankort, VISA, Mastercard o.l. samt Paypal. Du betaler ikke nogen gebyrer ved betalingen.

Ændringer i din mail, kreditkort e.l.

Har du fået ny mailadresse, kan du ændre dine oplysninger her >>
Det er smart at gøre hurtigst muligt, så du ikke går glip af noget fra Klub Dyrkhaven.

Hvis du har ændringer til dit kreditkort, kan du sende en besked til info@dyrkhaven.dk, så guider vi dig videre. Du skal IKKE sende dine betalingsoplysninger i beskeden. Vi skal nok fortælle dig, hvordan du gør.

Tilmelding, fortrydelse, genoptagelse eller opsigelse af medlemskab

Tilmelding til Klub Dyrkhaven

Du kan blive medlem af Klub Dyrkhaven her >>

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme mulighed for at lave en adgangskode, som du selv vælger. Derefter er du logget ind og har adgang til alt på Klub Dyrkhaven med det samme.

Tilfredshedsgaranti

Vi vil helst have glade og tilfredse medlemmer i Klub Dyrkhaven, så derfor har vi lavet en tilfredsgaranti, hvor du kan få dine penge tilbage indenfor de første 30 dage.

Når du handler hos Dyrkhaven.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret fra den dag, dit medlemskab træder i kraft. Udløber fristen i en weekend eller helligdag, forlænges fristen til den førstkommende hverdag.

Hvis du fortryder dit medlemskab af Klub Dyrkhaven, har vi dog valgt at forlænge fortrydelsesretten, så du i stedet har 30 dage til at beslutte, om et medlemskab er noget for dig.

For at fortryde skal du sende en klokkeklar besked om, at du fortryder, til mailen info@dyrkhaven.dk senest 30 dage efter oprettelsen af dit medlemskab. I mailen skal du også skrive dit navn og adresse. Indenfor 30 dage vil de 149 kr., du har betalt for den første måned af dit medlemskab blive tilbageført til din konto.

Hvis du har stillet et spørgsmål til brevkassen og fået svar, ophæves fortrydelsesretten, selvom der ikke er gået de 30 dage.

Genoptagelse af medlemskab

Hvis du har meldt dig ud og gerne vil være medlem af Klub Dyrkhaven igen, kan du melde dig ind igen ved at købe medlemskabet på samme måde.

Oplever du problemer med at købe et medlemskab, kan du sende en besked til mailen info@dyrkhaven.dk. Så vil vi sørge for, at det bliver bragt i orden.

Opsigelse af medlemskab

Medlemskabet fortsætter, indtil du opsiger det. Ønsker du ikke længere at være medlem af Klub Dyrkhaven, skal du sende en besked til info@dyrkhaven.dk, hvor du skriver, at du ikke længere ønsker at være medlem af Klub Dyrkhaven. Så sletter vi dit medlemskab.

Det er ikke gyldig opsigelse blot at lade være med at betale. Du får ikke pengene tilbage for den igangværende periodes medlemskab, du har betalt, men der trækkes ikke betaling for en ny medlemsperiode på din konto.

Sikkerhed af dine personlige oplysninger

Dyrkhaven.dk behandler dine personoplysninger fortroligt og opbevarer dem under sikre forhold i overensstemmelse med Persondataloven. Der er derfor ikke andre, som får adgang til dine data.

Dine personlige kontaktoplysninger

For at blive medlem skal du indtaste dit navn, adresse, telefonnummer og mail.

Ifølge Bogføringsloven skal dine oplysninger gemmes i fem år, men det er kun Dyrkhaven.dk, der har adgang til dem, og de bliver hverken videresolgt eller på anden måde delt med andre.

Dine kreditkort-oplysninger?

Når du bruger dit kreditkort til at betale for medlemskabet af Klub Dyrkhaven, vil det, du taster, blive krypteret (SSL – Secure Socket Layer), og det er det udelukkende PBS, der kan se det. Hverken Dyrkhaven.dk eller nogen andre vil kunne se, hvad du har indtastet.

Copyright

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Dyrkhaven.dk forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Sagt på en lidt mere læsevenlig måde betyder det, at Dyrkhaven.dk og Klub Dyrkhaven har copyright på alle sine materialer. Det gælder artikler, e-bøger, fotos og tekster af enhver slags.

Det betyder, at du ikke må videregive, dele, udlåne, kopiere, printe, sælge, distribuere eller på anden måde gengive Dyrkhaven.dks materialer, uden at du har fået skriftlig tilladelse fra Dyrkhaven.dk.

Hvis du er interesseret i at få lov til at bruge noget af Dyrkhaven.dks materiale, kan du sende en besked til info@dyrkhaven.dk, hvorefter vi eventuelt kan aftale nærmere.

Du må gerne printe materialerne til dit eget private og ikke-kommercielle brug, dvs. når du skal bruge det til at dyrke din have.

Hvis du overtræder copyright-reglerne, bliver dit medlemskab opsagt med øjeblikkelig varsel, og du kan risikere at blive sagsøgt.

Kontakt Klub Dyrkhaven

Du kan kontakte Klub Dyrkhaven ved at sende en mail til info@dyrkhaven.dk eller sende en besked her >>

Hvem står bag Klub Dyrkhaven?

Klub Dyrkhaven ejes og drives af:

Heidi Christina Kirk Nissen
Dyrkhaven.dk
CVR 34562903

Mølmarksvej 24
5700 Svendborg
info@dyrkhaven.dk

Du kan læse Dyrkhaven.dks generelle handelsbetingelser her >>

Har du flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål så skriv til info@dyrkhaven.dk eller tag et kig på de mest almindeligt stillede spørgsmål af medlemmer i Klub Dyrkhaven her >>