stLight.options({ publisher:'12345', });

Gratis skabelon til frøposer

  • Kategorier: Frø
  • Kommentarer: 0
Skabelon til frøposer. Print, klip, lim og fold dine egne frøposer - Dyrkhaven.dk

I linket lige nedenunder sætningen her kan du hente en pdf med skabelon til to frøposer, som du kan printe og klippe-folde-lime til dine frø.

Froepose_skabelon_blank_nr_3_Dyrkhaven.dk

Sådan samler du frøposen

Print pdf´en med skabelonen til frøposerne i det antal, du skal bruge og klip dem ud. Fold langs de fire kanter, hvor der står ”Fold” og lim de to sider, hvor der står ”Lim”.

Mens limen tørrer, noterer du plantens navn, datoen hvor frøene er høstet, hvornår de skal sås, og hvor de nye planter skal gro.

På bagsiden er der et felt, hvor du kan skrive ekstra noter som farve, højde, voksested o.l., lime et billede af planten på eller tegne den, hvis du er heldig at have evner i den retning.

Fyld frø i frøposerne og luk den øverste flap med lim eller tape.

Forklaring til at folde din frøpose efter skabelonen - Dyrkhaven.dk

Hvis du vil have mere

Hvis du vil lære alt det grundlæggende om at samle dine egne frø til frøposerne og ikke mindst de tips og tricks, som gør det både nemmere og sjovere, så kan du tage et kig på e-bogen “Høst frø fra din egen have – Sådan udvælger, samler og opbevarer du havens bedste frø”.

Bogen lærer dig hele processen fra at finde de bedste frø, høste dem på det rigtige tidspunkt og den rigtige måde (hvilket kan været ret forskelligt alt efter planten) og opbevare dem på den bedst mulige måde, så du kan få store, flotte planter ud af frøene, når du sår dem.

I bogen er der også 3 skabeloner til frøposer, du selv kan lave. En i stil med den her på siden, og to som ikke behøver lim, men kan foldes af et enkelt stykke papir.

Læs mere og køb e-bogen “Høst frø fra din egen have” her >>

E-bog - Høst frø fra din egen have. Sådan udvælger, samler og opbevarer du havens bedste frø - Dyrkhaven.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *