E-bog: Frysning af frugt og bær

Alle de gode tip til at fryse frugt og bær

Der er intet som slår smagen af friskplukket frugt og bær, men de er desværre i haven i en ret begrænset del af året.

Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme dem og resten af året genopleve den dejlige følelse, vi havde, da vi plukkede de lækre frugter og bær ude i den solrige have.

Her i bogen vil du lære de vigtigste ting, du skal vide, når du vil fryse dit overskud af frugt og bær, så du kan bruge dem i lækre kager, desserter eller aftensmad hele vinteren.

29 kr.

Indholdsfortegnelse:

  • Nem opbevaring af frugt og bær
  • Gør frugt og bær klar
  • Frys med eller uden sukker
  • Løsfrysning af pæne bær
  • Frysning af frugt med sten
  • Frysning af æbler og pærer
  • Oversigt – Frysning af frugt og bær
  • Frysetøj – råsyltet syltetøj
  • Optøning af frossen frugt og bær
  • Tænk kreativt

Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.

E-bogen er på 22 sider.