E-bog: Frysning af frugt og bær
Gode tip til at fryse frugt og bær
Der er intet som slår smagen af friskplukket frugt og bær, men de er desværre kun i haven om sommeren.
Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme dem og resten af året genopleve den dejlige følelse, vi havde, da vi plukkede de lækre frugter og bær ude i den solrige have.
Her i bogen vil du lære det, du skal vide, når du vil fryse dit overskud af frugt og bær, så du kan bruge dem i lækre kager, desserter, drikke eller varme retter hele vinteren.
Få rabat på alle tre bøger i serien her >
Frysning af frugt og bær – Sådan gør du fra høst til fryser samt tips til at bruge de frosne lækkerier.
Indholdsfortegnelse:
- Nem opbevaring af frugt og bær
- Gør frugt og bær klar
- Frys med eller uden sukker
- Løsfrysning af pæne bær
- Frysning af frugt med sten
- Frysning af æbler og pærer
- Oversigt – Frysning af frugt og bær
- Frysetøj – råsyltet syltetøj
- Optøning af frossen frugt og bær
- Tænk kreativt
Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.
E-bogen er på 22 sider.
FÅ E-BOGEN GRATIS
Hvis du bliver medlem af Klub Dyrkhaven, kan du få e-bogen for 0 kr.
Som en velkomstgave kan du nemlig vælge én af Dyrkhaven.dks e-bøger.
Bliv medlem af Klub Dyrkhaven og få din e-bog HER >>