Minipakke til forspiring

Minidrivhuset giver dine frø og spirer den mest optimale start på livet. Passer perfekt til vindueskarmen - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 16%
Minidrivhus og jiffy pots giver dine frø en optimale start - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 16%
Såbrikker - Jiffy pots - er meget praktiske. Læg de tørre brikker i vand og vupti har du kort efter en smart stor såpotte, som du kan så dine frø i - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 16%
Såbrikker - Jiffy pots - kan plantes direkte ud i jorden i bedet eller krukken, når planten har vokset sig stor nok. På den måde forstyrrer du ikke plantens rødder - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Spar 16%
Spar 16%

Minipakken til forspiring gør det supernemt at komme i gang med at forspire og starte dine planter indenfor i vindueskarmen.

Pakken indeholder et mini-drivhus, hvor de små planter vil have det lunt og beskyttet, så de spirer og vokser hurtigere og bedre.

I pakken er også 28 såbrikker kaldet jiffy pots. Du skal ikke købe eller bøvle med potter og jord. Bare hæld vand i minidrivhuset, så popper de 28 såbrikker op og bliver lige til at så dine frø i.

Når planterne er spiret frem, kan du tage hele jiffy potten og plante direkte i jorden ude i haven.

Original price was: 101 kr..Current price is: 85 kr..

Minipakken indeholder de to ting, der gør det nemt at forspire

Bonus - E-bog om at forspire i jiffy pots

Som en bonus får du en e-bog på 12 sider, hvor du kan se, hvordan du trin-for-trin forspirer og sår frø i jiffy pots, passer de små spirer og planter dem ud i haven, når de er vokset til små, skønne planter.

Minipakken er for dig, der:

  • vil forspire dine egne blomster, grøntsager og krydderurter til haven
  • vil gøre det sammen med børn. Det er nemt, hurtigt og sviner minimalt. Og de elsker at følge magien, når de sammenpressede jiffy pots får vand på sig og forvandles til cylindere af jord, de kan så frøene i
  • ikke gider vente lang tid på, at frøene spirer frem. I minidrivhuset står de så beskyttet og lunt, at frøene spirer tidligere.
  • ikke har ret meget plads til at forspire i dine vindueskarme. Minidrivhuset fylder ikke ret meget, og det kan stå i selv en meget lille vindueskarm.

P.S. Du får rabat!

Med minipakken får du ikke bare de to ting, der nemt får dig i gang med at dyrke dine egne planter til haven. Du får også rabat!

Du sparer 16% ved at købe startpakken i forhold til, hvis du købte delene enkeltvis.

Og så får du også den særlige bonus – e-bogen om at forspire i jiffy pots.