Frysning af frugt og grønt

Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%
Spar 15%

Få succes med at fryse havens frugt og grønt

Her får du alle 3 bøger i serien om at fryse havens lækre overskud af grøntsager, krydderurter, frugter og bær, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.

I bøgerne lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af havens overskud af frugt og grønt, og de bliver superlækre at spise.

Du sparer 15% ved at købe bøgerne samlet til 89 kr.

105 kr. 89 kr.

Se glimt af indholdet i de tre e-bøger, som du får her i pakken, i billederne ovenfor.

Hver e-bog koster normalt 35 kr. pr. stk. Her får du dem alle 3 til 89 kr.

INDHOLD I “FRYSNING AF GRØNTSAGER”

  • Alle bør have en fryser
  • Sund og miljørigtig opbevaring
  • De fire fryseprincipper
  • Sådan fryser du grøntsager
  • Sådan blancherer du grøntsager
  • Blancheringstider (oversigt)
  • Pak i små portioner
  • Vigtigt ved optøning
  • Otte undtagelser
  • Tips og tricks til frossent grønt

E-bogen er på 19 sider.

INDHOLD I “FRYSNING AF KRYDDERURTER”

  • Få friske krydderurter hele året
  • Høst de bedste krydderurter
  • Gør krydderurterne klar
  • Løsfrys – frys krydderurter enkeltvis
  • Frys krydderurter i isterningebakker
  • Frys krydderurter som krydderurtesmør
  • Frys krydderurter som pesto
  • Brug de frosne krydderurter

E-bogen er på 19 sider.

INDHOLD I “FRYSNING AF FRUGT OG BÆR”

  • Nem opbevaring af frugt og bær
  • Gør frugt og bær klar
  • Frys med eller uden sukker
  • Løsfrysning af pæne bær
  • Frysning af frugt med sten
  • Frysning af æbler og pærer
  • Oversigt – Frysning af frugt og bær
  • Frysetøj – råsyltet syltetøj
  • Optøning af frossen frugt og bær
  • Tænk kreativt

E-bogen er på 22 sider.