Frysning af frugt og grønt

E-bog Frysning af krydderurter - Høst, klargøring for forskellige gode måder at fryse krydderurter på - Dyrkhaven.dk
Spar 33%
E-bog Frysning af frugt og bær - Sådan gør du fra høst til fryser samt tips til at bruge de frosne lækkerier - Dyrkhaven.dk
Spar 33%
E-bog Frysning af grøntsager - Klargøring, pakning, frysning, optøning og masser af tips til at gøre det nemt - Dyrkhaven.dk
Spar 33%
Spar 33%
Spar 33%
Spar 33%
Spar 33%
Spar 33%

Få succes med at fryse havens frugt og grønt

Her får du alle 3 bøger i serien om at fryse havens lækre overskud af grøntsager, krydderurter, frugter og bær, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.

I bøgerne lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af havens overskud af frugt og grønt, og de bliver superlækre at spise.

Køb bøgerne samlet og få 3 bøger for 2 bøgers pris.

138 kr.

Se glimt af indholdet i de tre e-bøger, som du får her i pakken, i billederne ovenfor.

Hver e-bog koster normalt 69 kr. pr. stk. Her får du dem alle 3 til 138 kr. og sparer 33% på prisen.

INDHOLD I “FRYSNING AF GRØNTSAGER”

  • Alle bør have en fryser
  • Sund og miljørigtig opbevaring
  • De fire fryseprincipper
  • Sådan fryser du grøntsager
  • Sådan blancherer du grøntsager
  • Blancheringstider (oversigt)
  • Pak i små portioner
  • Vigtigt ved optøning
  • Otte undtagelser
  • Tips og tricks til frossent grønt

E-bogen er på 19 sider.

INDHOLD I “FRYSNING AF KRYDDERURTER”

  • Få friske krydderurter hele året
  • Høst de bedste krydderurter
  • Gør krydderurterne klar
  • Løsfrys – frys krydderurter enkeltvis
  • Frys krydderurter i isterningebakker
  • Frys krydderurter som krydderurtesmør
  • Frys krydderurter som pesto
  • Brug de frosne krydderurter

E-bogen er på 19 sider.

INDHOLD I “FRYSNING AF FRUGT OG BÆR”

  • Nem opbevaring af frugt og bær
  • Gør frugt og bær klar
  • Frys med eller uden sukker
  • Løsfrysning af pæne bær
  • Frysning af frugt med sten
  • Frysning af æbler og pærer
  • Oversigt – Frysning af frugt og bær
  • Frysetøj – råsyltet syltetøj
  • Optøning af frossen frugt og bær
  • Tænk kreativt

E-bogen er på 22 sider.