Frysning af frugt og grønt
Få succes med at fryse havens frugt og grønt
Her får du alle 3 bøger i serien om at fryse havens lækre overskud af grøntsager, krydderurter, frugter og bær, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.
I bøgerne lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af havens overskud af frugt og grønt, og de bliver superlækre at spise.
Køb bøgerne samlet og få 3 bøger for 2 bøgers pris.
Se glimt af indholdet i de tre e-bøger, som du får her i pakken, i billederne ovenfor.
Hver e-bog koster normalt 69 kr. pr. stk. Her får du dem alle 3 til 138 kr. og sparer 33% på prisen.
INDHOLD I “FRYSNING AF GRØNTSAGER”
- Alle bør have en fryser
- Sund og miljørigtig opbevaring
- De fire fryseprincipper
- Sådan fryser du grøntsager
- Sådan blancherer du grøntsager
- Blancheringstider (oversigt)
- Pak i små portioner
- Vigtigt ved optøning
- Otte undtagelser
- Tips og tricks til frossent grønt
E-bogen er på 19 sider.
INDHOLD I “FRYSNING AF KRYDDERURTER”
- Få friske krydderurter hele året
- Høst de bedste krydderurter
- Gør krydderurterne klar
- Løsfrys – frys krydderurter enkeltvis
- Frys krydderurter i isterningebakker
- Frys krydderurter som krydderurtesmør
- Frys krydderurter som pesto
- Brug de frosne krydderurter
E-bogen er på 19 sider.
INDHOLD I “FRYSNING AF FRUGT OG BÆR”
- Nem opbevaring af frugt og bær
- Gør frugt og bær klar
- Frys med eller uden sukker
- Løsfrysning af pæne bær
- Frysning af frugt med sten
- Frysning af æbler og pærer
- Oversigt – Frysning af frugt og bær
- Frysetøj – råsyltet syltetøj
- Optøning af frossen frugt og bær
- Tænk kreativt
E-bogen er på 22 sider.