Såbrik – Jiffy pot – 1 stk.

Praktiske såbrikker - jiffy pots - der passer perfekt til vindueskarmens minidrivhus. Den nemmeste måde at så på - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Såbrikker - Jiffy pots - er meget praktiske. Læg de tørre brikker i vand og vupti har du kort efter en smart stor såpotte, som du kan så dine frø i - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have
Såbrikker - Jiffy pots - kan plantes direkte ud i jorden i bedet eller krukken, når planten har vokset sig stor nok. På den måde forstyrrer du ikke plantens rødder - Dyrkhaven.dk gør det nemt at dyrke din have

Jiffy pots – Bestem selv antal

Såning kan være en beskidt affære. Jord, vand og mudder – og som regel indenfor, fordi det er for koldt til at stå udenfor.

Slip for besværet og så i de smarte såbrikker – Jiffy pots. De består af sammenpresset jord, som vokser til små potter, når de lægges i vand. Efter et par minutter har de suget vandet til sig og er klar til at blive sået i. Nemmere bliver det ikke!

Køb pakken med 28 jiffy pots og spar 16% >>

 

kr.

Sådan gør du:

Såbrikkerne kan stå i en bredbundet lav skål eller et minidrivhus i vindueskarmen. Her sørger sol og den ekstra varme for, at frøene spirer hurtigere.

Når frøene og spirerne skal vandes, hælder du bare lidt vand i bunden af der, hvor de står. Så suger såbrikkerne selv vandet op til spirernes rødder. På den måde undgår du også at skade de sarte spirer, som hvis du vander dem med en vandstråle ovenfra.

Når spirernes rødder begynder at vokse ud af såbrikkerne, kan de plantes direkte ud i haven eller over i større potter, hvis det endnu er for tidligt og koldt til, at de kan trives udenfor.

I fuld (vandet) størrelse måler en såbrik 4,1 x 4,2 cm.