E-bog: Frysning af grøntsager

E-bog Frysning af grøntsager - Klargøring, pakning, frysning, optøning og masser af tips til at gøre det nemt - Dyrkhaven.dk

Få succes med at fryse grøntsager

Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet.

Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme alle de herlige grøntsager fra havens overskud, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.

Her i bogen lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af dine grøntsager, så de bliver superlækre.

Få rabat på alle tre bøger i serien her >

39 kr.

Frysning af grøntsager – Klargøring, pakning, frysning og optøning samt masser af tips til at gøre det nemt.

Indholdsfortegnelse:

  • Alle bør have en fryser
  • Sund og miljørigtig opbevaring
  • De fire fryseprincipper
  • Sådan fryser du grøntsager
  • Sådan blancherer du grøntsager
  • Blancheringstider (oversigt)
  • Pak i små portioner
  • Vigtigt ved optøning
  • Otte undtagelser
  • Tips og tricks til frossent grønt

Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.

E-bogen er på 19 sider.