E-bog: Frysning af grøntsager

Få succes med at fryse grøntsager

Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet.

Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi på en nem måde kan gemme alle de herlige grøntsager fra havens overskud, så de bevarer deres gode smag, flotte farver, konsistens og vitaminindhold.

Her i bogen lærer du de vigtigste ting, så du får succes med frysning af dine grøntsager, og de bliver superlækre at spise.

29 kr.

Indholdsfortegnelse:

  • Alle bør have en fryser
  • Sund og miljørigtig opbevaring
  • De fire fryseprincipper
  • Sådan fryser du grøntsager
  • Sådan blancherer du grøntsager
  • Blancheringstider (oversigt)
  • Pak i små portioner
  • Vigtigt ved optøning
  • Otte undtagelser
  • Tips og tricks til frossent grønt

Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.

E-bogen er på 19 sider.