E-bog: Frysning af krydderurter

E-bog Frysning af krydderurter - Høst, klargøring for forskellige gode måder at fryse krydderurter på - Dyrkhaven.dk

Lær at fryse krydderurter

Krydderurter er magiske. Fulde af aromatiske stoffer, der giver intense dufte og smage, hvor bare nogle få blade kan ændre og fuldende en hel ret. Urterne er ret fantastiske, men desværre er de kun friske i haven en del af året.

Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi hurtigt og let kan gemme de friske krydderurter, så de igen kan fylde vores køkkener og mad med deres skønne dufte og smage i den mørke vintertid.

Her i bogen vil du lære de vigtigste ting, når du vil have succes med frysning af dine hjemmedyrkede krydderurter.

Få rabat på alle tre bøger i serien her >

26 kr.

Frysning af krydderurter – Høst, klargøring for forskellige gode måder at fryse krydderurter på.

Indholdsfortegnelse:

  • Få friske krydderurter hele året
  • Høst de bedste krydderurter
  • Gør krydderurterne klar
  • Løsfrys – frys krydderurter enkeltvis
  • Frys krydderurter i isterningebakker
  • Frys krydderurter som krydderurtesmør
  • Frys krydderurter som pesto
  • Brug de frosne krydderurter

Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.

E-bogen er på 20 sider.

FÅ E-BOGEN GRATIS

Er du medlem af Klub Dyrkhaven, kan du få e-bogen for 0 kr.

Bliv medlem af Klub Dyrkhaven og få adgang til e-bogen – og alle de andre e-bøger – HER >>

Er du allerede medlem, kan du logge ind og få e-bogen gratis HER >>