E-bog: Frysning af krydderurter

Lær at fryse krydderurter

Krydderurter er magiske. Fulde af aromatiske stoffer, der giver intense dufte og smage, hvor bare nogle få blade kan ændre og fuldende en hel ret. Krydderurter er ret fantastiske, men desværre er de kun friske i haven en del af året.

Men heldigvis har vi fryseren, som gør, at vi hurtigt og let kan gemme de friske krydderurter, så de igen kan fylde vores køkkener og mad med deres skønne dufte og smage i den mørke vintertid.

Her i bogen vil du lære de vigtigste ting, når du vil have succes med frysning af dine hjemmedyrkede krydderurter.

29 kr.

Indholdsfortegnelse:

  • Få friske krydderurter hele året
  • Høst de bedste krydderurter
  • Gør krydderurterne klar
  • Løsfrys – frys krydderurter enkeltvis
  • Frys krydderurter i isterningebakker
  • Frys krydderurter som krydderurtesmør
  • Frys krydderurter som pesto
  • Brug de frosne krydderurter

Se glimt af e-bogen indhold i billederne ovenfor.

E-bogen er på 19 sider.