Fragt og levering

Fragtpriser, gratis fragt, leveringstid og leveringsmåde

Fragt

Dine varer sendes enten som pakke eller som brev, hvis det er mindre varer, der kan være i en kuvert. Breve kommer direkte hjem til din postkasse, mens pakker sendes til den nærmeste pakkeshop, hvor du kan hente den.

Billig fragt

Prisen for at ekspedere og sende varer fra Dyrkhaven.dk starter ved 29 kr.

Vil du gerne have dine varer ekstra hurtigt, kan du sende en besked via kontaktsiden eller til info@dyrkhaven.dk, så sendes dine varer ekspres. Det er en særlig service og koster derfor ekstra.

Gratis fragt

Køber du for over 500 kr. på Dyrkhaven.dk, får du automatisk gratis fragt.

Leveringstid

Ekspeditionstiden for dine varer er 1-3 hverdage plus den tid, det tager for fragtfirmaet at levere dem til din adresse.

Du får en mail, så snart dine varer er blevet sendt til dig. Hvis der af en eller anden helt ekstraordinær grund vil gå mere end 3 hverdage, inden dine varer kan blive sendt, vil du naturligvis få besked.

Dyrkhaven.dk gør sit allerbedste for at være på forkant ved altid at have alle varer på lager, men tager forbehold for uventede store bestillinger, der rydder hylderne, leveringssvigt fra leverandører o.l.

Levering af pakker til andre lande end Danmark

Dyrkhaven.dk sender som udgangspunkt kun varer inden for det danske riges grænser, dog ikke Grønland eller Færøerne. Vil du meget gerne have sendt en pakke til dig i udlandet, så send en mail til info@dyrkhaven.dk, så finder vi en løsning.

Læs også om:

Handelsbetingelser