Alle spørgsmål og svar

Kan jeg selv så hasselnødder?

Rikke har samlet nogle flotte hasselnødder, som hun gerne vil så i sin egen have for at få samme slags. Kan hun det? Få svaret i brevkassen.

Hvornår er figner modne?

John er usikker på, hvornår fignerne på hans figentræ er klar til at blive plukket. Få tips til at vurdere, hvornår figner er høstmodne i brevkassen.

Hvordan bruger jeg aroniabær?

Shelia er i tvivl om, hvordan hun kan bruge aroniabærrene fra aroniabusken. De er meget sunde, men også meget sure. Brevkassen har et forslag til en løsning.

Hvad er F1 frø?

Jenna har nogen fantastiske blomster, som hun gerne vil tage frø af, men de er oprindeligt F1-frø. Hun overvejer, om hun alligevel kan tage frø af F1-planterne.

Hvad kan jeg gøre ved kållarver?

Henrik er træt af, at kållarver æder løs og laver store huller i hans kål. Han vil gerne have nogle gode råd til at slippe af med kållarverne.

Hvordan beskytter man et oliventræ om vinteren?

Laura er bekymret over, hvordan hendes oliventræ på altanen skal overleve den danske vinter.

Hvorfor er mine selleri små?

Arthur undrer sig over, hvorfor hans knoldselleri er blevet så små.

Hjælp – min græsplæne er tyndhåret!

Georgs græsplæne er blevet tyndhåret efter en lang, tør sommer. Han vil gerne have nogle gode råd til at få en tyk, grøn græsplæne igen.

Hvorfor sprækker mine tomater?

Elisabeths tomater er begyndt at sprække. Hun spørger, hvorfor det sker, hvad hun kan gøre ved det, og om tomaterne stadig kan spises.