Alle spørgsmål og svar

Hvordan slipper vi af med skvalderkål i hækken?

Anni vil gerne have at vide, hvordan hun kan slippe af med den skvalderkål, der som ukrudt har invaderet hendes lange hæk i haven.

Sort eller klar plastik på jorden?

Lars har hørt, at man kan lægge kartofler og så frø tidligere, hvis man dækker jorden med plastik. Men sort eller klar? Og hvornår, hvordan og hvor længe?

Hvad er en bi-venlig plante?

Lone vil gerne vide, hvad der er kendetegnende for bi-venlige blomster. Det er der tre svar på. Se dem her i brevkassen.

Kan jeg selv så hasselnødder?

Rikke har samlet nogle flotte hasselnødder, som hun gerne vil så i sin egen have for at få samme slags. Kan hun det? Få svaret i brevkassen.

Hvornår er figner modne?

John er usikker på, hvornår fignerne på hans figentræ er klar til at blive plukket. Få tips til at vurdere, hvornår figner er høstmodne i brevkassen.

Hvordan bruger jeg aroniabær?

Shelia er i tvivl om, hvordan hun kan bruge aroniabærrene fra aroniabusken. De er meget sunde, men også meget sure. Brevkassen har et forslag til en løsning.

Hvad er F1 frø?

Jenna har nogen fantastiske blomster, som hun gerne vil tage frø af, men de er oprindeligt F1-frø. Hun overvejer, om hun alligevel kan tage frø af F1-planterne.

Hvad kan jeg gøre ved kållarver?

Henrik er træt af, at kållarver æder løs og laver store huller i hans kål. Han vil gerne have nogle gode råd til at slippe af med kållarverne.

Hvordan beskytter man et oliventræ om vinteren?

Laura er bekymret over, hvordan hendes oliventræ på altanen skal overleve den danske vinter.